Utasbiztosítások
Utasbiztosítás

Az utasbiztosítás a külföldi utazás idején történő balesetek és betegségek miatt felmerülő költségek, illetve a poggyászt ért károk fedezésére szolgál. Tartalmazhat ezen kívül az utasbiztosítás különféle 
assistance jellegű fedezeteket (gépkocsival kapcsolatos segítségnyújtás, korábbi hazautazás, iratok pótlása stb.), valamint felelősségbiztosítást, és jogvédelmi biztosítást is. Az Eurorisk tarifálójában részletesen összehasonlíthatja az egyes fedezeteket, és a hozzájuk tartozó összeghatárokat.
Az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft szerződött partnerein keresztül a legszélesebb körű igényeit tudja lefedni közvetítésével.

Utasbiztosítás kiküldetéskor
 
A munkáltatóknak lehetőségük van arra, hogy a munkavállalóik számára csoportos keretnapos üzleti utasbiztosítást kössenek.
A munkáltatók a biztosítóval kötött szerződésük alapján kifizetnek egy keretösszeget, amellyel az egész munkavállalói állományuk jogosulttá válik a biztosításra.
Ezek az utasbiztosítások jellemzően kiküldetésen résztvevő munkavállalók biztosítását szolgálják, és akkor történik az utasbiztosítás személyre szóló lehívása, amikor a munkavállaló munkavégzés céljából utazik.
 
Ezekben az esetekben a munkáltatóknak a biztosítás juttatásával összefüggésben nem keletkezik adókötelezettsége, és a munkavállalónak sem keletkezik bevétele.
 
Fontos megjegyezni, hogy csak akkor nem keletkezik a munkavállalónak bevétele, ha a munkáltató az utasbiztosítást részére a munkavégzése, a tevékenysége ellátása hatókörében, a tevékenysége ellátásaként hivatali, üzleti utazással összefüggésben biztosítja.Call Center: 06 1 585 8888
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2020.07.21
PoweredBy: SK Trend Kft